Tack Micke och Foodrunners för presentationen på finansseminariet!

Sveriges framtida stjärnentreprenörer besökte oss!

I förra veckan hade vi ett nytt lyckat frukostseminarium med tema finansiering i våra lokaler på Gamla Brogatan, Hötorget. Först och främst vill vi rikta ett varmt tack till Michael Kärrberg, en av grundarna och VD för prisjämförelseappen Foodrunners.

Foodrunners är kund till Kunskapsbolaget, Micke presenterade sitt företag och den resa de gjort inför en fullsatt lokal med nyfikna företagare och entreprenörer. Bolaget som startades så sent som 2020 har redan över 70 000 användare.  Gå gärna in på Foodrunners hemsida och ladda ner appen www.foodrunners.se

Bland åhörarna fanns bl. a. de tre delägarna i Startup bolaget Snöboll Marknadsföring AB, Douglas Tamm, Tim Treutiger och August Wanger, se fotot där även Michael Kärrberg är med (längst till höger). De unga entreprenörerna fick tillfälle att prata affärsidéer, strategier och framtid med Kunskapsbolagets medarbetare.

För er som ännu inte besökt våra frukostseminarier med tema finansiering har vi nästa den 18 maj, säkra din plats och boka in dagen redan nu! Enklast gör du det genom att fylla i anmälningsformuläret här på hemsidan (obs! gäller just nu endast datorversionen, i mobilversionen kommer rätt datum inom kort) genom att gå till 1:a sidan och scrolla längst ner till ”våra seminarier” klicka och scrolla därefter ner till Anmäl dig här, Finansseminariet, klicka och skriv in kontaktuppgifter.

Foto: Från vänster till höger, Douglas Tamm, Tim Treutiger och August Wanger från Snöboll Marknadsföring AB, Michael Kärrberg VD och en av grundarna till Foodrunners.