Kontakta oss redan idag för en bättre framtid imorgon!

Är mänskligheten sårbar inför klimatförändringarna? Har de redan idag påverkat människor runt om i Sverige? Det är några av de frågor som besvaras av FN:s klimatpanel (IPCC) i den senaste rapporten med namnet, Effekter, anpassning och sårbarhet. Rapporten släpptes den 28 februari.

Under tre års tid har cirka trehundra toppforskare från hela världen granskat tiotusentals vetenskapliga forskningsartiklar. I arbetet har även forskare från Lunds universitet deltagit under ledning av professorn i Klimatologi Markku Rummukainen som även är Sveriges kontaktperson i IPCC. – IPCC:s arbete är den i särklass största utvärderingen av den kunskap som finns om klimatförändringarna säger Markku i ett uttalande.

Kunskapsbolaget arbetar sedan länge med FN:s hållbarhetsfrågor och hjälper och stödjer regioner och kommuner i deras och vårt gemensamma arbete med att begränsa miljö- och klimatpåverkan. Vi står även i Sverige för stora utmaningar vad gäller bl. a. översvämmningsrisker och torka i delar av landet. På företag, kommuner och regioners begäran utreder kunskapsbolaget sociala, ekonomiska och miljömässiga faktorer som har en påverkan på miljö och klimatet.

 

Bild: https://onecommunityranch.org/how-to-help-humanity/